Telefon/ Whatsapp/ Wechat
+86 18225018989
Telefon/ Whatsapp/ Wechat
+86 19923805173
E-mail
hengdun0@gmail.com
side_banner

nyheder

Sådan laver du den is, du ønsker, med ispulver

Lav blød is med isblanding Hvem elsker ikke blød is?Søde og cremede frosne desserter er en favorit blandt mange, især i de varme sommermåneder.Du kan lave den i din butik med isblanding!Det er nemt og kræver kun få ingredienser.Følg disse trin for at lave blød is i komforten af ​​din egen butik.

NYHEDER 31

Råmateriale:

1. Pakke isblanding (smag efter eget valg, Mixue ispulver er et godt valg, det har 15-20 forskellige smagsvarianter).

2. Glas koldt vand Let fløde eller mælk (valgfrit) instruerer:

2.1.Hæld en pakke isblanding i en stor røreskål.

2.2.Tilsæt 2 kopper koldt vand til pulveret og bland med en elektrisk stavblender eller blender.Blend blandingen i cirka 5-10 minutter, eller indtil blandingen bliver tyk og cremet.

2.3.Hvis du ønsker, at din is skal være tykkere, så tilsæt piskefløde eller mælk, inden den kernes.Tilsæt i små mængder, indtil den ønskede konsistens er opnået.

2.4.Hæld blandingen i en ismaskine og blend indtil blød is.Dette tager omkring 20-30 minutter.

2.5.Når softservisen er klar, overføres den til en beholder og fryses i mindst en time for at stivne lidt.

NYHEDER 32
NYHEDER 33

Tip:Du kan skabe unikke smage af is ved at tilføje forskellige toppings som puré, chokoladechips eller småkager.Hvis din isblanding stadig er klumpet, kan du si den for en glattere konsistens.Sørg for at læse og følge instruktionerne, der fulgte med din ismaskine.At lave blød is derhjemme ved hjælp af isblanding er super nemt og perfekt til dem, der leder efter en hurtig løsning på is-trangen.Ved at eksperimentere lidt med forskellige ingredienser, kan du skabe din egen unikke smag i butikken.

billede023

Posttid: 15-mars-2023

Kontakt os