Telefon/ Whatsapp/ Wechat
+86 18225018989
Telefon/ Whatsapp/ Wechat
+86 19923805173
E-mail
hengdun0@gmail.com
side_banner

nyheder

Hvordan laver man budding?Velkommen til at vælge vores buddingpulver

Velkommen til vores artikel om, hvordan man laver budding med vores lækre buddingpulver!Med vores Taro Pudding Mix-pulver kan du skabe en mundrette dessert, der kombinerer den søde og nøddeagtige smag af taro med den silkebløde tekstur af budding.

Det kan være tidskrævende og kedeligt at lave budding fra bunden, men vores buddingpulver gør det nemt og hurtigt.Bare følg disse enkle trin for at skabe en lækker og cremet taro budding.

Først skal du samle alle dine ingredienser.Du skal bruge en pakke af vores Taro Pudding Mix-pulver, to kopper mælk og en halv kop sukker.Sørg for, at din mælk er kold, da det vil hjælpe buddingen til at sætte sig hurtigere.

Hæld derefter mælken i en mellemstor gryde og tilsæt sukkeret.Pisk blandingen sammen, indtil sukkeret er helt opløst.Når sukkeret er opløst, tænder du for varmen til middelhøj og bringer mælken i kog.

Når mælken er kommet i kog, sluk for varmen og tilsæt hele pakken med vores Taro Pudding Mix-pulver.Brug et piskeris til at blande pulveret kraftigt i mælken, indtil det er helt opløst.

Hæld derefter blandingen i individuelle serveringsfade eller en stor serveringsskål.Lad buddingen køle af til stuetemperatur, før den sættes i køleskabet for at køle af.Dette tager normalt omkring 30 minutter.

Når buddingen har kølet af i mindst to timer, er den klar til servering.Du kan toppe den med flødeskum, frisk frugt eller andre toppings efter eget valg.

Som du kan se, er det utrolig nemt og bekvemt at lave taro budding med vores budding pulver.Med blot et par enkle trin kan du skabe en lækker og cremet dessert, som din familie og venner vil elske.

Vores buddingpulver er ikke kun begrænset til taro-smag - vi tilbyder en række varianter at vælge imellem, herunder chokolade, vanilje og jordbær.Vores pulver er også ikke-GMO, glutenfrit og indeholder ingen kunstige smags- eller farvestoffer.

Afslutningsvis, hvis du ønsker at skabe en lækker og cremet budding uden alt besværet med at lave den fra bunden, så vælg vores buddingpulver.Med vores Taro Pudding Mix-pulver kan du nyde den søde og nøddeagtige smag af taro kombineret med den silkebløde tekstur af budding på ingen tid overhovedet.


Indlægstid: 20-2-2023

Kontakt os